Stanowisko Zarządu MKS Nielba Wągrowiec!

Stanowisko Zarządu MKS Nielba Wągrowiec w sprawie informacji Waszego Radia FM na temat agitacji wyborczej

Zarząd MKS Nielba Wągrowiec, oświadcza,  nie prowadzi żadnej agitacji wyborczej, a wszelkie próby oceny działań Zarządu w tym zakresie są całkowicie bezzasadne.

Jednocześnie Zarząd postanowił ustosunkować się do komentarza Pana Dawida Jasińskiego, który na profilu facebook Waszego Radia FM, cyt: ,, potępił tego typu działania władz Nielby” słowami WSTYD i SKANDAL.

Zarząd Klubu MKS Nielba oraz sponsorzy negatywnie odnoszą się do powyższej wypowiedzi, która może godzić w dobre imię Klubu, działaczy, sponsorów, trenerów, zawodników, sympatyków oraz wszystkich ludzi związanych z Klubem. Należy nadmienić, że w jednej z wcześniejszych  spraw, dotyczących wpisów na facebooku przez  Pana Jasińskiego, Prezes MKS Nielba zdecydował się skierować sprawę do organów ściągania.

Powyższe stanowisko władz Klubu wydaje się koniecznym, ze względu na obronę dobrego imienia Klubu oraz sponsorów.